Kort om oss:

Planerna för ert livs viktigaste dag rymmer självklart förväntningar och önskningar om det allra, allra bästa. Vi hjälper er att skapa ekonomiskt utrymme för att uppfylla era önskningar.

Bland våra medlemmar hittar du professionella bröllopsfotografer fyllda av energi och kreativitet. Samtliga pratar flytande svenska och engelska. Jag är en glädjefull fotograf som inte bara erbjuder dig bra bilder utan även en rolig upplevelse framför kameran. När ni blir fotade behöver ni inte tänka på hur ni ska stå, sitta, “posera” eller åt vilket håll ni ska ha blicken. Våra fotografer har gjort detta tusentals av gånger och det är deras ansvar som fotografer att guida er fram genom dina bästa ansiktsuttryck och kroppsspråk. Med året blir dette som ett sjätte sinne och vi har ett bra öga för att se och fånga just dig på kort. Vi har en stor passion för bröllopsfotografering. Vi älskar människor och kärlek! Vi fotograferar alla bröllop som att det vore vårat eget och ser till att aldrig missa de bästa minnesvärda ögonblicken.

Vårt jobb är att guida er fram till bröllopsdagen och hjälpa er att göra medvetna val så ni får den dag ni önskar er. Med vår hjälp känner ni trygghet och kan njuta av en stressfri planering ända fram till bröllopsdagen. Vi vänder oss till blivande brudpar från hela landet som vill gifta sig i Göteborg med omnejd – För ett personligt och unikt bröllop

Vi erbjuder kompetent och personlig vägledning till ert drömbröllop, såväl prismässigt som till innehåll. Vi hoppas att fungera som ert stöd, er vän och er koordinator. Vår professionella kvalitetsfotografering erbjuds till fasta paketpris och med fri royaltyrätt. Vårt mål är personlig service, kundnära relationer, snabba leveranser, fasta paketpriser och högsta kvalité. Vi ser fram att emot att samarbeta med dig!

Boka ett möte

Boka Möte